Tradition & Passion

Serving Highgrove Since 1987.


Kavana Lisinski smještena u istoimenoj koncertnoj dvorani, nezaobilazno je mjesto za opušteno piće i druženje prije ili poslije raznih događanja, koja su gotovo svakodnevno na repertoaru. Za novi izgled i ponudu kavane zaslužan je svojevrsni pionir barske u Hrvatskoj – Hemingway Bar. Uspješna Hemingway priča, koja je započeta pred gotovo 20 godina, ovog puta nastavljena je u ponešto drugačijem konceptu, ali s veoma sličnom filozofijom. 

Ugodna atmosfera


Dizajn i odabir namještaja osmišljen je tako da djeluje kao da datira iz doba nastanka dvorane, Prostor je organiziran tako da funkcionira jednako uspješno za različite dnevne i večernje namjene. S obzirom na stilski neutralan interijer zvijezde prostora su chic stolice od trendovskog pliša. Kombinacija smirujuće zagasito plave i žarke žute i efektivne bakrene stvorila j jednu posebnu atmosferu, dok su biljke dodatno osvježile i naglasile prostor, daruju mu feel good energiju. Pri dizajniranju novog interijera bilo je ključno stvaranje ugodne atmosfere.

Nova ponuda


Osim interijera,  preuređena kavana Lisinski ima i novu ponudu, u kojoj glavnu ulogu igra Gin Bar.

trenutno broji  30ak vrsta ginova, kao hrvatskih tako i inozemnih. Svjež i lagan Gin&tonic jedan je od najpopularnijih pića, bez obzira na godišnje doba, a ovdje se poslužuju u raznim kombinacijama, s egzotičnim začinima i voćem.

U ponudi se nalazi nekoliko klasičnih koktela s prepoznatljivim Hemingway potpisom, a posebice su ponosni na vinsku kartu i ponudi vina koja sadrži etikete iz najpoznatijih hrvatskih regija.

JelovnikIdealan par uz osvježavajuće piće je dobar zalogaj, stoga je gastro priča ovdje zaokružena s nekoliko sjajnih barskih jela, poput burgera, sendviča i salata. Jelovnik se s vremenom nadopunjuje te sadrži sezonska jela. Za sve sladokusce u dnevnoj ponudi su torte iz izvrsne zagrebačke slastičarne torte i to.